GENIETEN VAN HET EINDRESULTAAT,

GEREALISEERD ZONDER ZORGEN

EN BINNEN UW GEWENSTE BUDGET.

ABOUT THE STUDIO

DE

STUDIO

ONTWERP & BOUW

Wilt u uw (nieuwe) woning, horeca- of bedrijfspand verbouwen? Wilt u dit het liefst zo ontspannen mogelijk en zorgeloos realiseren? En precies weten waar u aan toe bent, zowel wat het eindresultaat als budget betreft? Dan is EvD verbouwbegeleiding wat voor u!

Ik begeleid met plezier en kunde van A tot Z particuliere en commerciële verbouwprojecten. Van ontwerp, tot uitvoering en inrichting en alles ertussenin. Met mijn integrale aanpak, jarenlange ervaring en mijn zes werk pijlers, wordt verbouwen voor u genieten in plaats van stressen. Genieten van het eindresultaat, gerealiseerd zonder zorgen en binnen uw gewenste budget. 

Één contactpersoon, één belofte; alleen het allerbeste. Daar ga ik voor. U ook? 

Image module
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

OVER ELVIRA

Sportief, positief, oplossings-en doelgericht en vol levenslust. Dit is niet alleen wie ik ben, maar wat ook terugkomt in mijn werk. Ik heb altijd het einddoel voor ogen en werk daar oplossingsgericht en vol energie naartoe. Wat er ook gebeurt; ik blijf positief en zorg dat het opgelost wordt. 

Al meer dan 20 jaar ben ik ondernemend in de vastgoedwereld. Ik kocht, verbouwde en verkocht panden als zelfstandig ondernemer. Daarin heb ik altijd mijn eigen visie gehad. Verbouwen gaat in mijn ogen niet alleen om dingen goed regelen en begeleiden, maar ook om gevoel, stijl en smaak. De combinatie van de directe, zakelijke mannelijke daadkracht en het stijlvolle en verbindende vrouwelijke, dat maakt mij als verbouwbegeleider en ontwerper succesvol. 

Daarnaast ben ik allround gespecialiseerd: ik begeleid zowel verbouwingen als interieurontwerp projecten van A tot Z, waarbij de 6 pijlers vertrouwen, verbinden, ontzorgen, communiceren, bewaken en ’crea-technisch werken’ centraal staan. Dit leidt tot hetgeen waar ik elke dag met plezier en energie voor werk; een perfecte woning, horeca- of bedrijfspand, waarin de klant met een dikke glimlach écht thuis komt.

De STUDIO

STAAT VOOR

VERBINDING

Creatief verbinden, dat is waar ik ‘aan’ van ga. Ideeën bedenken, en vervolgens de beste uitvoerende partijen verbinden om samen tot het mooiste eindresultaat komen, vind ik ontzettend leuk om te doen. Door tijdens de verbouwbegeleiding aandacht te hebben voor alle partijen, zorg ik voor een fijne werkethiek op de vloer. Dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen, en dat alle partijen trots zijn op hun werk. Dat zie en voel je echt terug in het eindresultaat.

ONTZORGEN

Dankzij mijn organisatiekracht en oog voor cijfers en details, begeleid ik het proces efficiënt en oplossingsgericht naar het gewenste eindresultaat toe. Ik werk met een team van dedicated partners, maar u heeft één aanspreekpunt: dat ben ik. U krijgt op regelmatige basis een update van de stand van zaken. Alleen de meest essentiële dingen worden met u besproken. Rompslomp blijft ver van u weg. Hierdoor wordt verbouwen een leuke ervaring waarin u volledig ontzorgd wordt, en waarin u krijgt waar u voor tekent: het meest perfecte eindresultaat. “Niks is leukers dan dat een klant de sleutel in ontvangst neemt en dat je ziet dat al hun wensen zijn uitgekomen.”

BEWAKEN PLANNEN & BUDGET

Voorkom onverwachte kosten en uitlooptijd. Bij EvD Studio krijg je één overzichtelijke offerte, en een strakke planning. Omdat ik de business door en door ken, kan ik bij een (nieuwe) woningbezichtiging niet alleen direct een goede prijsindicatie van de verbouwing geven, maar weet ik ook welke prijzen van derden redelijk zijn. Ik zit altijd bovenop de planning en het budget, en onnodige kostenposten worden weggelaten. Hierdoor krijgt u waar voor uw geld, en verdient u mijn diensten automatisch terug.

VERTROUWEN

Ik vind het belangrijk dat klanten mij volledig vertrouwen en 100% ontzorgd worden. Je verbouw ervaring én je toekomstig woon-of werkplezier valt of staat namelijk met een goede begeleiding. Je wilt zeker weten dat de verbouwing perfect wordt uitgevoerd, zoals het aan de voorkant afgesproken en bedacht is. Uiteraard binnen het budget. Dat begrijp ik maar al te goed, en dat is ook wat ik ik mijn klanten garandeer als ze met mij werken.

COMMUNICATIE

Al 15 jaar ben ik ondernemer in de vastgoedwereld. Dat maakt mij eigengereid en overtuigend in mijn communicatie. Ik weet heel goed wat ik wil, en waar ik het over heb. En nog belangrijker: wat mijn klant wil. En dat belang behartig ik voor, tijdens en na de verbouwing. Om dit te realiseren ‘spreek ik de taal’ van de diverse partijen; van zowel de klant, tot aannemer en overige leveranciers. Ik zorg dat alles in elkaar past. Zowel wat het team, het budget, het proces, als het uiteindelijke resultaat betreft.

CREA-TECHNISCH WERKEN

Creatief-en oplossingsgericht werken is in mijn vak essentieel en iets wat van nature in mij zit. Als ik een gebouw of woning binnenloop kijg ik direct ideeën. Ik zie het potentieel en het eindresultaat al voor me. En omdat ik dankzij mijn jarenlange ervaring in de vastgoed ook technisch ben, weet ik wat wel en niet mogelijk is. Met deze combinatie ben ik als het ware een architect, aannemer en projectcoördinator in één.